Yksi vaaleanpunainen nukkekoti jäi myyntisatsista jäljelle ja päätin nyt sisustaa sen. Tämä on ihan superhauskaa puuhaa!

1292750231_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lähikuvat eivät vielä onnistuneet, mutta koitan uudelleen paremmassa valossa tänään.

Uusina juttuina vanhojen huonekalujen lisäksi on nyt kylppärissä pyyheliinateline ja suihkutanko, sekä punainen lamppu katossa. Keittiössä on myös lamppu. (pöytä vielä puuttuu...) Eteisestä löytyy naulakko, jossa takki, hattu ja punaiset saapikkaat.

Yläkerrassa on sohvalla tyynyt, kirjahyllyssä on kirjoja, taidetta ja valokuvakehys. Taulu ei tässä kuvassa näy, mutta katossa roikkuva kristallikruunu kyllä näkyy. Ainiin ja huomatkaa uusi matto. Maton kuvio näyttää ihan joltain tiikerikuviolta, mutta oikeasti se on osa kuvaa, missä näkyy siilin piikkejä.

Ihan vieläkin hihityttää eilinen askartelutuokio. Tämä mikronäpertely on hauskaa!!! Ei haittaa vaikka sormet menee solmuun monta kertaa, pinsetit tarraa kiinni, tai sitten muuten vaan tiputtelen juuri valmistuneen miniosan lattialle. Viimeksimainittu onkin muuten kaikista ärsyttävintä. Nyt teenkin valmiiksi monta samanlaista miniaihiota, jotta se viides edes säilyisi tallessa ja päätyisi taloon. (nimimerkillä muutaman kenkäparin kadottanut...)