Onpas ollut hiljaista täällä blogirintamalla ja siihen on montakin syytä. Sairastelujen jälkeen olen ahkeroinut lisää joulukalenteriluukkuihin jänskiä juttuja. Voi kun voisin laittaa jo kuvat tänne esille, mutta tällä kertaa aionkin malttaa mieleni ja jättää yllätykset sitten joulukuulle.

Toinen syy hiljaiseloon on tietysti mieheni into systeemi-projektiinsa... vain yksi aikuinen voi meidän perheessä harrastaa kerralla, sillä lapset vaativat oman huomionsa. Varsinkin kun nuorimmainen kiipeilee jo innoissaan joka paikkaan. 

Ja kolmas syy on uusin harrastukseni. Osallistun työväenopiston Pronssivalu kurssille. Olen nyt suunnitellut oman patsaan, jonka sitten valan pronssista. Jännittävää! Saatte seurata tätäkin projektia täällä. Tänään unohdin ottaa kameran mukaan, mutta jatkossa maanantaisin koitan saada tänne vaihekuvia.  Maaliskuussa pitäisi patsaan olla valmis. Ainut huono puoli tässä uudessa jutussa on se, että kurssi on päällekkäin nukkekodin sisustamiskurssin kanssa. Mineilyt jää kurssin ohelta nyt tauolle, mutta pari kertaa onneksi pääsen vielä keväällä osallistumaan rientoihin.